Shop in Shop Concept

Het ontwerp van de Shop in Shop systemen.

Shop in Shop systemen

De sleutel tot een succesvol Shop in Shop systeem is een slim en inventief concept. We houden rekening met het feit dat sommige onderdelen als basis onontbeerlijk zijn waaraan andere componenten kunnen worden toegevoegd. Ons doel is om verschillende plattegronden en structurele situaties met zo weinig basiselementen mogelijk te maken. Zo kunnen volledige winkels gemakkelijk worden gemaakt op basis van 5-6 systeemcomponenten. Een meubelstuk kan deel uitmaken van een systeem maar natuurlijk kunnen dat ook enkel materialen zijn.

Je kunt bijvoorbeeld het visuele uiterlijk per seizoen veranderen. Retail Shop in Shop systemen kunnen gemakkelijk worden gewisseld door het veranderen, dan wel toevoegen van een kleine accessoire. Waar vandaag planken op het systeem zijn gemonteerd kan dat morgen, door het gebruik van blister haken, een totaal andere ‘look’ krijgen. Shop in Shop systemen kunnen jaren gebruikt worden en de nieuwe onderdelen kunnen steeds worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

Zoom image

Cars

Zoom image

PME

Zoom image

Clothing

Zoom image

Cavallaro

Zoom image

Zoom image

Opus

Zoom image

Diesel

Zoom image

No Excess

IT ALL STARTS WITH AN IDEA

Alles begint met een idee. Ben je op zoek naar iets anders, maak je wensen aan ons bekend, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën.

Share your ideas Contact us