Packing

Naast labels bieden wij een groot assortiment productondersteunende zaken. Denk daarbij aan sleutelhangers, internet packing en productbrochures maar ook andere merchandise producten. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor jou, en dat in een goede kwaliteit tegen de juiste prijs.

Tassen en dozen

De crème de la crème onder de papieren tassen, oftewel de luxe papieren draagtas. Deze papieren tassen zijn de meest luxe papieren tassen die verkrijgbaar zijn. Luxe papieren tassen zijn tassen die zichzelf graag laten zien. Wat is er nou mooier dan dat jouw klant de zojuist gekochte kledingstukken laat vervoeren in deze chique papieren tas?

Papieren draagtas
Wil je een papieren draagtas, maar wil je hier niet te veel geld aan besteden? Dan is onze budget papieren draagtas ideaal voor jou. Deze papieren tassen worden gemaakt van wit of bruin kraft papier. Dit zorgt er voor dat jouw papieren tas een ecologische uitstraling heeft.

Magneetdozen
Luxe magneetdozen worden gemaakt van sterk papier dat tegen een stootje kan. De doos zelf is gemakkelijk te sluiten door de magneetsluiting. De dozen zelf worden plat aangeleverd (plano) waardoor deze dozen niet veel ruimte in beslag nemen. Wil je de magneetdoos een nog luxere uitstraling geven? Dat kan door bijvoorbeeld een extra satijnen sluitlint of een gouden of zilveren hotstamp op jouw logo.

Gondeldoosjes
De gondeldoosjes zijn voorgevouwen en daardoor zeer snel opgezet. Perfect om te gebruiken als geschenkverpakking voor bijvoorbeeld sieraden, horloges, zonnebrillen, parfum flesjes en cadeaubonnen.

IT ALL STARTS WITH AN IDEA

Alles begint met een idee. Ben je op zoek naar iets anders, maak je wensen aan ons bekend, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën.

Share your ideas Contact us