Leren labels

Leren labels zijn een uitstekende manier om de kwaliteit te benadrukken en jouw merk te laten stralen. Een leren label past uitstekend bij denim. Wij werken voortdurend aan onze ontwikkeling en we werken met de nieuwste materialen en technieken op het gebied van labeling.

“Made in Italy” kwaliteit combineren van traditie en innovatie – juiste sfeer voor je branding.

Onze leren labels zijn van hoge kwaliteit en geven de juiste uitstraling aan uw merk. We kunnen leren labels voorzien van logo’s geprint, relief diep en hoog, screen-printing, wax en hand finishings. Kortom uw leren label wordt door ons met beleving en passie geproduceerd.

Jacron etiketten

Sinds Levi’s met de eerste badge kwam, is het een belangrijke branding tool geworden voor jeans. Sinds 1853 wordt deze kwaliteit al gebruikt om jeans te onderscheiden.

Grote internationale denimmerken gebruiken onze “Label the brand” voor kwaliteit en een diversiteit van authentiek leer, synthetisch papier en planeet-vriendelijke opties.

Jacron is een uniek materiaal met een leather look. Het is bestand tegen industriële wassing en naald detectoren en het scheurt niet. Tevens perfect geschikt voor het afdrukken van veel details en in vele PMS kleuren. Jacron kan tegenwoordig zelfs van relief worden voorzien.

Zie hiernaast de mogelijkheden zowel voor de uitgelichte kwaliteit Jacron alsmede de andere leer kwaliteiten uit ons gamma van lederkwaliteiten.

 

IT ALL STARTS WITH AN IDEA

Alles begint met een idee. Ben je op zoek naar iets anders, maak je wensen aan ons bekend, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën.

Share your ideas Contact us