Fenka

 

Fenka is gestart in 1986, dat is inmiddels 34 jaar geleden, wij werken als een van de eerste bedrijven volgens het “One stop supplier” systeem.  Dit systeem zorgt ervoor dat alle items op een plaats te bestellen zijn en dat de labels waar ter wereld in een pakket geleverd gaan worden. Dit zorgt ervoor dat de producenten direct hun productie kunnen opstarten zonder te hoeven wachten op artikelen die missen. Tevens geeft dit systeem een grote kosten besparing in transport, immers men ontvangt een pakket ipv meerdere pakketen op verschillende dagen van meerdere leveranciers.

Door te werken volgens dit systeem hebben wij wereldwijd organisaties in China, India en Turkije kunnen op starten om onze klanten een topservice te kunnen garanderen.

Wij hopen dat onze site je veel inspiratie gaat geven en wensen je dan ook veel leesplezier om daarna samen met je een branding voorstel te kunnen uitwerken onder ons motto “Label the Brand”.

Branding and compliance

Productie
Voordat we starten met het productieproces leveren wij altijd samples aan. Wanneer deze goedgekeurd zijn, kunnen wij van start gaan met het produceren. Het tijdproces is afhankelijk van de aanlevering van informatie en ook de aanwezige kleuren in ons programma. Wanneer nodig kunnen wij testrapporten aanleveren. Tevens kunnen wij een rapport aanleveren voor wettelijke regels voor schadelijke stoffen.

Verantwoordelijkheid
Wij zijn zeer begaan met het milieu en de werkomstandigheden van onze werknemers. Wij houden ons aan de regels die de BSCI certificaten voorschrijven.

Zoom image

Monkey

Zoom image

Superdry

Zoom image

Brunotti

Zoom image

Monkey King

Zoom image

Zoom image

Belthangers

Zoom image

Rivet

Zoom image

Zoom image

Billa Bong

Zoom image

No Number

Zoom image

Petrol Industries

Zoom image

Buckle

Zoom image

Dq2

IT ALL STARTS WITH AN IDEA

Alles begint met een idee. Ben je op zoek naar iets anders, maak je wensen aan ons bekend, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw ideeën.

Share your ideas Contact us